Muutama sananen allekirjoittaneesta

Tietoa minusta

Älä epäröi ottaa linkkien rakentaminen mukaan yrityksen ja verkkosivuston kehittämiseen.

Työskentelen lujaa liiketoimintasi kasvattamiseksi

Suomen johtava SEO-konsultti & Linkkien rakennus ammattilainen

Tervehdys, nimeni on Mikko Raespuro ja toimin SEO-konsulttina ja linkkien rakentamisen parissa niin kotimaisten kuin myös ulkomaisten pk-yritysten kanssa. Olen auttanut satoja yrityksiä parantamaan nettisivujen hakukonesijoituksia ja saamaan enemmän liikennettä verkkosivustoille Googlessa linkkien rakennuksen avulla.

Linkkien rakentamisella on väliä. Ne auttavat Googlea tiedostamaan nettisivuston turvallisuuden, relevanttiuuden, tärkeyden ja luotettavuuden toimialasta riippumatta.
Tuloksia digitaalisen markkinoinnin ja linkkien rakentamisen avulla

Autan verkkosivustoja saamaan kattavamman Google-näkyvyyden julkaisemalla hakukoneoptimoituja sisältöjä korkean auktoriteetin verkkosivuilla Suomessa ja muualla Euroopassa.

Olen toiminut digitaalisen markkinoinnin parissa yli 15 vuoden ajan seuraamalla tarkasti alan nopeasti muuttuvia trendejä, joista 2010-luku yrittäjänä Webbipiste – yrityksen ja 2020-luvun alkupuolelta alkaen Nordic Link Building Oy – liiketoiminnan kautta.

Urani internet-liiketoiminnan parissa käynnistyi lähes pakon sanelemana laman vietyä turvallisuutta luovan työpaikan ja toimeliaisuuden romahtaneen terveyden muodossa heikoista elämäntavoista johtuen.

Olen paketoinut vuosien aikana kartuttamani käytännön osaamisen tiiviiksi kokonaisuudeksi, jota haluan jakaa eteenpäin liiketoiminnan seuraavalle tasolle nostaville pk-yrityksille.

Tavoitteenani on avustaa 1000 kasvuyrittäjää hyödyntämään linkkien rakentamista oman yrityksen seuraavalle tasolle nostamiseksi.

Oletko sinä yksi heistä?

Linkkien rakentaminen isona osana verkkosivujen ulkoisessa optimoinnissa

Linkkien rakentaminen on tärkeä osa hakukoneliikennettä ja näkyvyyttä. Muodostamalla ja lisäämällä laadukkaita linkkejä osoittamaan tietylle verkkosivustolle voi auttaa tuomaan luottamusta, tavoitettavuutta sekä sijoittua paremmin hakukoneissa halutuilla hakusanoilla.

Linkkien rakennus alkaa ideoimalla ja aiheen suunnittelulla. Sisältö on linkityksen tärkein osa, joten sen on oltava tehokasta, laadukasta ja informaatioltaan ajankohtaista. Siksi on suositeltavaa tehdä aiheen tai laadun lisäämiseksi asianmukaisia toimenpiteitä.